Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Το 1992, το SPA (Σύλλογος για την προστασία των ζώων) μας χορηγεί το χρυσό μετάλλιο για τη δράση μας απέναντι στα ζώα.

Η Yves Rocher  άρχισε τον αγώνα κατά της χρήσης ζώων σε προϊόντα ομορφιάς  σε πολύ πρώιμο στάδιο.
Πρωτοπόρος σε αυτό τον αγώνα, το 1989, και με την αντικατάσταση των δοκιμών σε ζώα με εναλλακτικές μεθόδους .  Η Yves Rocher παροτρύνει και άλλους σημαντικούς παράγοντες της οικονομίας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.
Το 1992, το SPA (Σύλλογος για την προστασία των ζώων)  μας  χορηγεί το χρυσό μετάλλιο για τη δράση μας απέναντι στα ζώα.

Yves Rocher  είναι πρωτη στον αγώνα κατά των πειραμάτων σε ζώα. Η γαλλική ένωση One Voice είναι ο Γάλλος αντιπρόσωπος στην «Ευρωπαϊκή Συμμαχία κατά των πειραμάτων σε ζώα» των οποίων τα διεθνή πρότυπα (Human Cosmetics Τυπική) είναι απόλυτα σεβαστή.
Η  ετικέτα Voice, το οποίο πιστοποιεί τα προϊόντα που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, αναγνωρίζεται ως  η πιο απαιτητική. Εγγυούμαστε  ότι κανένας από τους τύπους μας ή τα συστατικά των προϊόντων της περιλαμβάνει πειράματα σε ζώα.

Σύμφωνα με τη δέσμευσή μας, έχουμε ανοιχτά παραδέχονται ότι ποτέ δεν χρησιμοποιεί ή δεν  ενθαρρύνει τις δοκιμες  σε ζώα είτε πρόκειται για τελικά προϊόντα μας ή των συστατικών τους.
Αν έχουμε αναπτύξει ένα φυτικό εκχύλισμα που απαιτεί δοκιμές σε ζώα, προκειμένου να αποδείξει την ασφάλεια του, τότε εγγυόμαστε ότι αυτό το παρασκεύασμα  δεν θα χρησιμοποιούνταν στα προϊόντα μας ,όσο ωφέλιμη και  να είναι.

Επιπλέον, έχουμε επενδύσει σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τις εναλλακτικές μεθόδους. Είμαστε σε στενή συνεργασία με ένα Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών σε δύο νέες μεθόδους για τη μέτρηση των αλλεργιών in vitro ως εναλλακτική μορφή ελέγχου.

Αρνούμαστε να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε πρώτες ύλες ζωικής προέλευσης. Για παράδειγμα, αρνούμαστε να χρησιμοποιήσει μια χρωστική ουσία που εμφανίζεται συχνά σε σκιές ματιών που ονομάζεται κοχενίλη προέρχεται από ένα έντομο με το ίδιο όνομα που παράγει Carmine οξέος για την προστασία από τους εχθρούς του και χρησιμοποιείται ως χρωστική .
Yves Rocher έχει δεσμευτεί εδώ και 50 χρόνια και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη φύση σε όλες τις μορφές της, μέσω της μάρκας της και του Ιδρύματος του.
Ελπίζουμε ότι αυτή η πληροφορία  να  έχει απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.


Με φιλικούς χαιρετισμούς
Yves Rocher Debbie de beaute 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξεχάστε τους Μαύρους Κύκλους!

Να το παραδεχτούμε, οι περισσότερες από εμάς έπρεπε να ασχοληθούμε με μαύρους κύκλους σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, καθώς και α...