Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ... ΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ !!

O καθαρισμός "ανοίγει το δρόμο" για την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών  των καλλυντικών από το δερματάκι  σου και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος.

 Σε μια επιδερμίδα που δεν καθαρίζεται σωστά μπορούν να δημιουργηθούν εστίες μικροβίων, προκαλώντας κάθε είδους ερεθισμούς, ακόμα και δερματίτιδες.



 "Πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που κάνουμε κάθε βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο και το πρώτο που κάνουμε κάθε πρωί, όταν ξυπνήσουμε.
Ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου απαιτεί τη χρήση γαλακτώματος καθαρισμού, τονωτικής λοσιόν και προϊόν απολέπισης των νεκρών κυττάρων". 

Κάνουμε πάντα  σωστές κινήσεις: όταν καθαρίζεις την επιδερμίδα σου οι κινήσεις πρέπει να είναι απαλές με απαλά σφουγγαράκια έτσι ώστε να μην προκαλείται ερεθισμός και στη συνέχεια πρέπει να ψεκάζεις απαλά με νερό.
Παίρνουμε πάντα τα σωστά προϊόντα: ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σου (κανονικό, ξηρό, λιπαρό, μικτό, ευαίσθητο) πρέπει να χρησιμοποιείς και τα αντίστοιχα προϊόντα, έτσι ώστε να μην προκαλούνται ερεθισμοί.


Καθάρισε σωστά:
Α. Καθάρισε το πρόσωπο σου με μαλακό σφουγγαρι ή βαμβάκι και γαλάκτωμα.
Β. Αφαίρεσε το γαλάκτωμα ξεπλένοντας με χλιαρό νερό
Γ. Πέρασε όλο το πρόσωπο ταμπονάροντας  με βαμβάκι λοσιόν για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα να εξισορροπείς το PH  και να τονώσεις την επιδερμίδα σου.
Δ. Χρησιμοποιείσαι ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ για να καθαρίσεις τα ματάκια σου
                                


                               Η σημασία της απολέπισης


Η απολέπιση  "είναι η μητέρα της αντιγήρανσης, κι αυτό για δυο πολύ σοβαρούς λόγους: Όσο παραμένουν τα νεκρά κύτταρα πάνω στην επιδερμίδα, αργούν να εμφανιστούν τα νέα κύτταρα -η απομάκρυνσή τους ενεργοποιεί την αναπαραγωγή νέων κυττάρων- με αποτέλεσμα  τα συστατικά των καλλυντικών να μην απορροφώνται  στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος. 

Καθημερινά, μέρα παρά μέρα ή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα -ανάλογα και με τον τύπο του δέρματος καθώς και την ηλικία του- η απολέπιση είναι απαραίτητη. Τα λιπαρά και τα πολύ ξηρά δέρματα απαιτούν μεγαλύτερη συχνότητα απολέπισης".




Γιατί τραβάει η επιδερμίδα; Μετά τον καθαρισμό θα σου έχει τύχει πολλές φορές η επιδερμίδα σου να "τραβάει",ή να έχει φαγούρα και κοκκινίλες. Αυτό συμβαίνει γιατί έχασε τη φυσιολογική της υγρασία και λιπαρότητα.
Μάσκα ενυδάτωσης
Μια μάσκα ενυδάτωσης είναι αυτό που χρειάζεται για να σε απαλλάξει από όλες τις ενοχλήσεις ..

Βρες τα προιοντα στις εικονες και πολλα αλλα Φυτικα  προιοντα στην σελιδα μας http://www.yvesrocher.gr/flash/

Και επικοινωνησε μαζι μου για να τα αποκτησεις με 30% εκπτωση μαζι με την καρτα YR εδω  http://yves-rocher-thessaloniki.webnode.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξεχάστε τους Μαύρους Κύκλους!

Να το παραδεχτούμε, οι περισσότερες από εμάς έπρεπε να ασχοληθούμε με μαύρους κύκλους σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, καθώς και α...