Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΏΝΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΗΣΙΟ ΔΕΡΜΑ

       
Το χειμώνα, μπορείτε να αδρανοποιήστε  όπως όλοι οι άλλοι, ένα καλό τσάι στο ένα χέρι και μια σοκολάτα στο άλλο και το βιβλίο σας στην αγκαλιά.
Μην  ξεχάσετε όμως το δέρμα σας, δεν τίθεται σε κατάσταση αδρανοποίησης και πρέπει να έχει καθημερινή  φροντίδα.
Η συχνή  αλλαγή της θερμοκρασίας (μια να  είναι 15 ° C και 9 ° C, Στη συνέχεια καλοριφέρ και μετά χιόνι), το δέρμα σας ταλαιπωρείτε γρήγορα.
Και αν δεν προσέξουμε, μπορεί να προκληθεί πρόωρη γήρανση. Και για να το αποφύγετε αυτό, εδώ είναι μερικές συμβουλές ομορφιάς για τη φροντίδα του δέρματός σας το χειμώνα ...





Φροντίστε το δέρμα σας το χειμώνα

-Το πρόσωπο κινδυνεύει συχνά, γιατί είναι το πιο εκτεθειμένο μέρος στις αλλαγές της θερμοκρασίας. Ως εκ τούτου, πρέπει να του δώσεις ιδιαίτερη προσοχή με πλούσια στοιχεία ενυδάτωσης , έτοιμα να πολεμήσουν τη ξηροδερμία και τη δυσφορία.
-Το πρωί, καθάρισε  το δέρμα σου με Καθαριστικό (1) και ξέπλυνε με νερό για να τo αναζωογονήσει  . Για να ολοκληρώσεις  τον καθαρισμό και να προετοιμάσεις  το δέρμα εφάρμοσε τη Λοσιον  Τονωτική (2)  με ένα βαμβάκι ,από το πηγούνι προς το μέτωπο και το πηγούνι προς το ντεκολτέ . Στη συνέχεια, εφήρμοσε  μια Θρεπτική κρέμα (6)
-Το βράδυ, πριν τον  ύπνο, με το γαλάκτωμα καθαρισμού(1),  αφαιρείς απαλά τις ακαθαρσίες και το μακιγιάζ της ημέρα. Στη συνέχεια, άπλωσε  την Λοσιον (2) και την κρεμα (6) στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ για να εχεις ένα καλα ενυδατωμένο και γεματο λαμψη δερμα το πρωι .


Το δέρμα σου το  αισθάνεσαι  ξηρό , παρά την καθημερινή φροντίδα του;

 Ως εκ τούτου, χρειάζεται θεραπεία επιπλέον σε βάθος και πλούσια ,που θα το ενισχύσει! Αυτή είναι η στιγμή για να εφαρμόσεις  ένα scrub (5) και στη συνέχεια μια Μάσκα Επισκευής ή Κρεμομασκα  (4) , 2 φορές την εβδομάδα σε ένα παχύ στρώμα. Αφήνεται σε ηρεμία τουλάχιστον 10 λεπτά και αφαιρέστε την περίσσεια με ένα βαμβάκι.
Ολη η θεραπεια Yves Rocher 35€


Χείλη, εύθραυστα??

Απολέπιση:  Για να απαλλαγούμε από το νεκρό δέρμα και να ενεργοποιηθει  η κυκλοφορία του αίματος, κάνεις τακτικά απαλή απολέπιση με  Βερίκοκο Scrub (1) αγαπημένο.
 Από την πλευρά μου, έχω πάντα μαζί μου ένα Lip Balm Shea Butter (2). Με εξαιρετικές θρεπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες, βοηθά να απαλύνει το πολύ ξηρό δέρμα να αποκατασταθεί η φυσική άνεση του αμέσως. Για  χείλη  μαλακά και plumped, έτοιμα να υποδεχθούν  κραγιόν ή / και φιλιά :)

Τα 2 προιοντα YR εχουν  9,90€

               Το σώμα σας δείχνει τα αποτελέσματα 
                        του δέρματος κροκόδειλου;



Αυτό είναι το σημάδι της ανεπάρκειας των λιπιδίων του δέρματος. Βούτυρο Καριτε (Α) είναι κατάλληλο για τη θεραπεία και την  επανόρθωση  , από το κρύο και ξηρό χειμώνα. 
Μπορείς για παράδειγμα να εφαρμόσεις  καθημερινά με  κυκλικό μασάζ το βάλσαμο για πολύ ξηρό δέρμα. Η υφή του απορροφάται γρήγορα
Σκεφτείτε επίσης τα χέρια σας, Άρνικα ! Πριν τον ύπνο, απλώστε ένα παχύ στρώμα προϊόντος  εμπλουτισμένο με Αρνικα  (Β) με καταπραϋντικές και επανορθωτικές ιδιοτητες . Στη συνέχεια, σπρώξτε τα χέρια σας σε βαμβακερά γάντια και το αφήνουμε όλη τη νύχτα!
Τα 2 φανταστικα προιοντα  YR κοστιζουν 16,60€

Και ναι, ακόμη και το χειμώνα, το δέρμα μας και το σώμα μας χρειάζεται νερό.
 Γι 'αυτό μην ξεχνάς να το ενυδατώνεις  τακτικά. Από την άλλη πλευρά, αποφεύγεις  ντους και μπάνιο σε  πάρα πολύ καυτό νερο. 


Επικοινώνησε μαζι μας 
ΣΤΟ Τηλ. 6985945680 'Η 
 http://yves-rocher-thessaloniki.webnode.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξεχάστε τους Μαύρους Κύκλους!

Να το παραδεχτούμε, οι περισσότερες από εμάς έπρεπε να ασχοληθούμε με μαύρους κύκλους σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, καθώς και α...